CONTACTE BANSACAR
Completa les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
DADES PERSONALS
Los camps marcats amb * són necessaris.
Raó social/Nom*
Telèfon*
E-mail*
Observacions

Soc client de Banco Santander:

Consento que el Banc tracti les meves dades per gestionar la meva sol·licitud i l’atenció d’aquelles peticions que se’n puguin derivar:
Abans d’enviar-ho, heu de llegir i acceptar la política de privacitat.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

▸ Responsable del tractament

Banco Santander, SA (d’ara endavant, el Banc)
Delegat de Protecció de Dades: privacidad@gruposantander.es.

▸ Per què i per a què tractem principalment les vostres dades?

El Banc tracta les vostres dades personals amb les finalitats següents:

  • Consentiment:
    1. Gestionar la teva sol·licitud i aquelles peticions que se’n puguin derivar.
    2. En el supòsit que ens doneu el vostre consentiment, podrem desenvolupar accions comercials en general i, en particular, elaborar un perfil comercial a partir de les vostres dades que ens permeti oferir-vos productes i serveis del Banc, tant financers com no financers, per qualsevol mitjà, inclosos els electrònics.
  • Interès legítim:
    1. Dissociarem les seves dades per elaborar anàlisis de mercat que permetin mostrar tendències sobre el comportament dels usuaris amb la finalitat d'anticipar decisions estratègiques.
▸ Qui rebrà les vostres dades?

Proveïdors de serveis que tenen accés a les vostres dades personals (p. ex., proveïdors de serveis tecnològics i informàtics, centres de trucades, empreses de serveis professionals), incloent-hi Salesforce Inc., empresa ubicada als Estats Units.

▸ Quins drets teniu?

Podrà accedir, rectificar, suprimir, oposar-se i sol·licitar la limitació de determinats tractaments, així com traslladar les seves dades i, en general, consultar totes les qüestions relatives al tractament de les dades personals, davant del Delegat de Protecció de Dades/Oficina de Privacitat, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a privacidad@gruposantander.es o per correu postal adreçat a Gran Vía de Hortaleza, 3, 28033 Madrid.

▸ Com obtenim les vostres dades?

A través dels formularis que empleneu.

▸ Informació addicional

Pot consulta informació addicional i detallada sobre protecció de dades dirigint-se al Delegat de Protecció de Dades/Oficina de Privacitat del Banc o consultant la política de privacitat incorporada a l'avís legal del lloc web del Banc www.bancosantander.es.

SSL

Está usted en un entorno seguro